Transport
Opslag en warehousing
Verhuizing
Texel
Particulier

Particuliere verhuizing

Particuliere Verhuizing | Bedrijsverhuizing | Projectverhuizing

 

 

Aangezien geen verhuizing hetzelfde is bieden wij verschillende verhuisoplossingen op maat aan. Voor ieder budget een verhuisoplossing, waarbij u zelf kiest om in te spannen of te onstpannen. Samen met u nemen we de tijd om een verhuisplan te ontwerpen, rekeninghoudend met uw wensen en budget. Indien gewenst bieden wij ook speciale verhuisprogramma’s met extra begeleiding aan. Door onze jarenlange ervaring laten wij u zien dat verhuizen niet duur hoeft te zijn!

 

 

 

 

 

 

  • Van "doe-het-samen" tot een volledig verzorgde

     

    verhuizing

     

  • Vakkundig in- en uitpakken, de- en montage van uw meubilair
  • Gratis gebruik van verhuisdozen en ander verpakkingsmateriaal

 

 

Zelf verhuizen

 

Wij verhuren onze verhuiswagen ook alleen met chauffeur/verhuizer. Door uw hulp te koppelen aan onze expertise zorgen we samen voor een succesvol verloop van de verhuizing.

 

Opslag van Inboedels 

In onze speciale opslagloodsen hebben wij voldoende mogelijkheden om uw inboedel of andere artikelen voor korte of langere termijn op te slaan. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld uw auto, boot of caravan bij ons op te slaan.

 

Mobiele Verhuislift

Perfecte mogelijkheden tot 25 meter hoogte