Transport
Opslag en warehousing
Verhuizing
Texel
Particulier

Hout Transport

 

Beers Winkel is een belangrijke speler op het gebied van Houttranport. Zelfstandige ondernemers, webwinkels, groothandels, maar ook fabrikanten en winkelconcerns maken gebruik van onze diensten.

 

Ons wagenpark voor houttransport bestaat uit bakwagens met aanhangwagen, 10,5 mtr. city trailers en 13,6 mtr. tautliners. Deze zijn speciaal uitgevoerd met houtrongen. Onze trailers zijn voorzien van meesturende achteras voor leveringen in woonwijken, en veel van onze houtwagens zijn uitgerust met een meeneembare heftruck, zodat Beers zelf kan lossen als er geen heftruck beschikbaar is.

 

Webwinkels

Veel e-tailers hebben we weg naar Beers Winkel gevonden en dagelijks worden houtpakketten door heel Nederland aan particulieren bezorgd. Door het combineren van zendingen van verschillende klanten bieden we messcherpe tarieven, en is bezorging al mogelijk vanaf 1 m3!

Via ons unieke postcodeschema leveren we iedere dag van de week een bepaald gebied in Nederland, waardoor u gegarandeerd bent van een snelle bezorging. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met mobiele PIN, zodat het voor de particulier mogelijk is om te betalen bij bezorging. Klik voor meer informatie op webwinkellogistiek. 

 

Opslag

Doordat Beers Winkel beschikt over 6000m2 binnenopslag en 4000 m2 buitenopslag is het mogelijk uw hout bij ons op te slaan! Klik voor meer informatie op opslag & Warehousing.