Transport
Opslag en warehousing
Verhuizing
Texel
Particulier

Ons logistieke proces

 

Beers Winkel Weblogistiek – Het totaalpakket voor uw webshoplogistiek

Heeft u een webshop en kost  het logistieke proces  u veel tijd en geld ? Uitbesteden van uw logistiek aan Beers is dan serieus het overwegen waard. U kunt zich volledig richten op uw specialisme: uw klanten, uw webshop en uw producten. Het logistieke vak is óns specialisme.

Beers Winkel, uw partner in Weblogistiek.


IT-koppeling:

Door de flexibele IT-koppeling tussen Beers Winkel en uw webshop zijn orders direct beschikbaar, waardoor we een snelle uitlevering kunnen garanderen. Door onze hoge uitleverbetrouwbaarheid zijn wij de perfecte partner voor uw webwinkel. Daarnaast geeft de IT-koppeling een gedetailleerd inzicht in uw voorraadhoogte per artikel en krijgt u een terugkoppeling van de orders die door ons worden uitgeleverd.

 

Distributiecentrum en orderverwerking:

In ons distributiecentrum van 6000m2 in Winkel, Noord-Holland, ontvangen wij uw producten met de grootste zorg en worden ze onder prima condities opgeslagen. Uw orders worden via ons volledig geautomatiseerde WMS-systeem vakkundig en snel verwerkt.

 

Verzending en Transport:

Beers Winkel beschikt over een eigen wagenpark waarmee met een Benelux dekkend netwerk zowel b-2-b-leveringen als b-2-c-leveringen uitgevoerd kunnen worden.  Voor overig internationaal transport werkt Beers Winkel samen met partners.

 

Persoonlijke Benadering:

Beers Winkel Weblogistiek werkt met moderne systemen en vindt tegelijkertijd een persoonlijke benadering heel belangrijk. Wij beschikken over een professionele afdeling klantenservice en maken altijd een telefonische leverafspraak met uw particuliere klanten. Uw klanten kunnen de status en de locatie van hun bestelling volgen via Track and Trace.

 

Value Added Services:

Ompakken, verpakken, palletiseren etc. 

Beers Winkel blinkt uit in een professionele aanpak van klant-specifieke eisen.


Beers Winkel Weblogistiek:

  • Gespecialiseerd in warehousing  en transport van buitenmaatse en buitengewone goederen:  Zwaar, groot, onhandelbaar, volumineus , kwetsbaar

  • Grote flexibiliteit in verwerkingscapaciteit

  • Lage opstartkosten, korte opstarttijd

  • Scherpe tarieven

  • Service-gericht