Beers Den Helder - Distributie Noordkop

Dagelijks transport mogelijkheden door de kop van Noord-Holland
Den Helder, Schagen, Hollands Kroon en Texel

Specialist in transport, vervoer, distributie, opslag en warehousing van en naar Texel. Bespaar op uw transporten van en naar Texel met onze pendeldienst vanaf Winkel naar Texel of met onze dagelijkse transporten vanaf Den Helder naar Texel.

Beers Den Helder - Texel Transport

nieuwjaarsduik
de noordkop

Distributie Texel

Dagelijks gaan wij met de veerboot over en verzorgt Beers Winkel niet alleen pallet distributie op Texel, maar leveren wij ook pakketten, rolcontainers en koel/vries (geconditioneerd transport). Beers heeft in Den Helder de beschikking over een overslaglocatie aan de rand van de stad. Hier kunt u uw goederen overslaan maar ook voor langere periodes opslaan. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw producten in Winkel aan te leveren. Beers Winkel verzorgd voor u dan de laatste kilometers naar Den Helder d.m.v. van een dagelijkse pendel. Hiermee kan een aanzienlijke besparing op de kilometers worden gerealiseerd.

Door gebruik te maken van onze diensten bespaart u aanzienlijk op bootkosten en op hieruit voortvloeiende uren. Veel bedrijven maken dan ook gebruik van onze diensten. Doordat we meerdere malen per dag met verschillende voertuigen naar Texel gaan, wordt uw zending meestal dezelfde dag al aanboden op het eiland. Uiteraard kunnen wij ook uw zending afhalen. Wij hebben goede aansluitingen met onze overige transportdiensten.

Besparen op Texel transport

nieuwjaarsduik

Texel transport aanvragen ?

Heeft u ook een transport van of naar Texel, klik op de button en vraag uw offerte vandaag nog aan.

Beers winkel
1
hoe kunnen wij u helpen ?
Goedendag,

om u sneller te helpen vragen wij u om de volgende gegevens :
uw naam
vrachtnummer (indien u een mail heeft gehad)
postcode (van uw aflever adres)
huisnummer (van uw aflever adres)

dit nummer is voor whatsapp gebruik, deze wordt niet beantwoord, hiervoor kunt u bellen met +31(0)224542253
voor gebruik op uw computer heeft u whatsapp web nodig via https://web.whatsapp.com/