Tel: +31 (0)224 541 541

HomeTransportTransport met meeneemheftruck
Beers Winkel

Transport met meeneemheftruck

Gespecialiseerde transporten van buitenmaatse goederen met meeneemheftruck, zowel business-to-business als business-to-consumer.

“Leveringen van buitenmaatse goederen is een van onze specialisaties. Helaas is niet elke levering tot aan de deur mogelijk, hierin zoeken wij altijd in samenspraak met u de juiste oplossing.”

Meeneemheftruck distributie

Meeneemheftruckdistributie

Transport met meeneemheftruck Business-to-Business

Met de meeneemheftruck is het mogelijk om uw buitenmaatse producten voor de zakelijke markt af te leveren bij uw klanten. Wij beschikken over voertuigen van diverse afmetingen, waardoor wij uw zending op de juiste wijze op de plaats van bestemming kunnen afleveren.

Meeneemheftruck distributie

Meeneemheftruckdistributie

Transport met meeneemheftruck Business-to-Consumer

Het leveren van producten met buitenmaatse maten vraagt veel van de chauffeur en het materiaal. Dit is de reden waarom wij met voertuigen van diverse afmetingen door heel Nederland rijden om uw zending op de juiste wijze bij uw klant af te leveren.

Wij hebben niet alleen gestuurde trailers in verschillende lengtes, maar er staan ook 2 bakwagens tot de beschikking om elke levering te voltooien.

Helaas is het niet overal mogelijk om af te leveren. Wij zullen niet snel zeggen dat iets niet kan en zoeken samen met u naar de juiste oplossing om uw producten toch bij uw klant te bezorgen.

Bezorg afspraken en track met trace

Bezorgafspraken en track & trace

UW KLANTEN ONZE ZORG

Onze klantenservice maakt leverafspraken met uw klanten. Hierdoor verliest u geen tijd met het bellen van klanten, maken van leverafspraken en het inplannen van uw zendingen.

Wij versturen een track en trace link naar uw klanten, waardoor zij de zending kunnen volgen.

Het grote voordeel is dat u zelf geen tijd verliest door zelf alle leveringsvragen te moeten beantwoorden. Via e-mail, whatsapp en telefoon kunnen wij de vragen van uw klanten opvangen omtrent de levering van hun bestelling.

Combinatie transporten

Combinatietransporten
beter voor het milieu en kosten besparend

Uw goederen gecombineerd vervoerd

Dagelijks verladen wij onze voertuigen zelfstandig op ons terrein.

Uw goederen worden door ons opgehaald bij uw bedrijf en verladen op de transporten die dagelijks ingepland worden. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw logistieke processen. Wij verzorgen uw transport en u focust zich op uw bedrijf!

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?