Tel: +31 (0)224 541 541

Palletvervoer

Beers Winkel kan vakkundig het vervoer van uw pallets voor u verzorgen, zowel voor de zakelijke markt, als voor het vervoeren van pallets naar particuliere ontvangers.

Beers Winkel

Business-to-business palletvervoer

Beers Winkel kan uw pallets zonder overladen binnen het eigen systeem vervoeren. Wij bezoeken op vaste dagen in de week vaste postcodegebieden om de pallets bij uw klanten af te leveren.

Ook bieden wij de mogelijkheid aan om uw pallets binnen 48 uur van het laadadres naar het gewenste afleveradres te vervoeren. Hierbij werken wij samen met een collega-transporteur. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Beers Winkel

Business-to-consumer palletvervoer

Wilt u pallets verzenden naar een particuliere ontvanger? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Uw pallets worden door ons opgehaald bij uw bedrijf en verladen op ons terrein. Onze klantenservice maakt een leverafspraak met uw klant. Door middel van een track en trace link wordt uw klant op de hoogte gehouden van de zending. Ook kan de klantenservice de vragen van uw klanten omtrent de levering van hun bestelling opvangen, waardoor u geen omkijken heeft naar het logistieke proces.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?