Tel: +31 (0)224 541 541

HomeVerhuizingen

Verhuizingen binnen de kop van Noord-Holland en Texel

“Dankzij onze vakmensen kunnen wij uw verhuizingen binnen de kop van Noord-Holland en Texel probleemloos en professioneel uitvoeren”

verhuizing
Beers Winkel

PROJECTVERHUIZINGEN

Voor project verhuizingen kunnen wij u op weg helpen met een uitgebreide offerte en plan van aanpak. Of het nu gaat om een bibliotheek, vakantiepark of kantorencomplex: Beers Den Helder verzorgt uw verhuizing tot in de puntjes. Goed voorbereid en efficiënt. Zodat u en uw medewerkers er de minste hinder van ondervinden.

PARTICULIERE VERHUIZINGEN

Een particuliere verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis voor u als verhuizende partij. Een nieuw huis, een nieuwe omgeving en dan ook nog de zorg om uw goederen van de oude naar de nieuwe woning over te brengen.

Wij streven ernaar om u zonder zorgen te verhuizen naar uw nieuwe onderkomen. Met professionele medewerkers en een uitstekende voorman is uw verhuizing niet meer uw zorg. Wij verpakken keurig netjes uw inboedel en zorgen ervoor dat deze in uw nieuwe woning afgeleverd wordt.

Bezorg afspraken en track met trace
Tijdelijke opslag inboedel

TIJDELIJKE OPSLAG INBOEDEL

Mijn huis is verkocht, maar waar kan ik mijn inboedel tijdelijk opslaan?

Deze vraag wordt vaak aan ons gesteld. In samenwerking met onze collega verhuisbedrijven kunnen wij de tijdelijke opslag van uw inboedel voor u verzorgen.

Indien nodig kan uw inboedel voor langere tijd worden opgeslagen in een geklimatiseerde opslag ruimte.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?