Tel: +31 (0)224 541 541

HomeFAQ

Beers Transport

Meest gestelde vragen beantwoord voor uw en ons gemak

Transport
al uw transport vragen

Wij leveren uw bestelling tot 10 meter naast de vrachtwagen, het lossen gebeurt met een meeneemheftruck van 2,4 meter breed en een eigen gewicht van 2,5 Ton verdeeld over 3 wielen.

Uw levering wordt met verschillende lengte’s van voertuigen geleverd, onze vloot varieert van bakwagens (7 meter opbouw) tot volledige trailers (13,6 meter opbouw).

voor distributie in de grote binnensteden maken wij gebruik de bakwagen of een trailer van maximaal 11 meter lengte.

Wij leveren op campings terreinen tot 15 meter achter de slagboom / receptie.

vaak zijn de toegangswegen al beperkt voor groot verkeer en/of de wegen op de camping niet geschikt voor zwaar verkeer, tegen meerprijs kan er bij de standplaats worden geleverd met de kooiaap.

Voor leveringen met beperkingen op lengte of breedte zal een alternatieve locatie moeten worden opgegeven, indien wij niet het opgegeven adres kunnen bereiken zal de zending in overleg op de alternatieve locatie worden gebracht.

Dagelijks verzorgen wij een pendel van Winkel naar Texel, op verzoek is het mogelijk om zendingen neer te zetten in Winkel en deze met onze pendel te versturen richting Texel.

Klantenservice
al uw klantenservice vragen

Wij hebben geen groot callcenter met verschillende lijnen, onze klantenservice bestaat uit 1 persoon met een kleine backup en zeker in het hoogseizoen zal deze soms moeilijk bereikbaar zijn, gelukkig hebben wij ook een whatsapp en mail adres waar u ons kunt bereiken, hier zal altijd zo spoedig mogelijk op gereageerd worden.

Wij maken gebruik van een track en trace gekoppeld aan de gps van onze auto’s, deze krijgt elke 3 minuten een update, de tijden zijn een schatting en afhankelijk van de situaties die zich onderweg voordoen.

Wij bellen enkele dagen voor de levering om een afspraak te bevestigen, de planning voor die ritten worden 1 dag van te voren pas gemaakt, wanneer wij komen leveren is afhankelijk van de route die we dan pas klaar hebben.

Wij rijden volgens een vast postcode schema, hierdoor kunnen wij economisch en ecologisch de bestelling bezorgen binnen Nederland en België.

Wij leveren op afspraak, indien u niet thuis bent op de leverdag terwijl er wel een afspraak is gemaakt zetten wij uw zending voor de deur, de chauffeur bepaald dan de meest gunstige plek en veiligste plek. wij maken een foto van de afgeleverde zending als bewijs voor de aflevering.

Onze chauffeurs hebben de instructie om 1x aan te bellen bij de voordeur en/of 1x telefonisch contact met u te zoeken als zij voor de deur staan, indien hier niet op gereageerd wordt zullen zij naar eigen inzicht uw zending voor de deur plaatsen.

Diversen
al uw overige vragen

Wij hebben expliciet de instructies aan de chauffeur gegeven om geen zware lasten te tillen, wij lossen alles met hulpmiddelen.