Tel: +31 (0)224 541 541

HomeTransportTexel transporten

nieuwjaarsduik

Beers Den Helder – Distributie Noordkop

Dagelijks transport mogelijkheden door de kop van Noord-Holland
Den Helder, Schagen, Hollands Kroon
en Texel.

Specialist in transport, vervoer, distributie, opslag en warehousing van en naar Texel. Bespaar op uw transporten van en naar Texel met onze pendeldienst vanaf Winkel naar Texel of met onze dagelijkse transporten vanaf Den Helder naar Texel.

DISTRIBUTIE TEXEL

DISTRIBUTIE TEXEL

Dagelijks gaan wij met de veerboot over en verzorgt Beers Winkel niet alleen pallet distributie op Texel, maar leveren wij ook pakketten, rolcontainers en koel/vries (geconditioneerd transport). Beers heeft in Den Helder de beschikking over een overslaglocatie aan de rand van de stad. Hier kunt u uw goederen overslaan maar ook voor langere periodes opslaan.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw producten in Winkel aan te leveren. Beers Winkel verzorgd voor u dan de laatste kilometers naar Den Helder d.m.v. van een dagelijkse pendel. Hiermee kan een aanzienlijke besparing op de kilometers worden gerealiseerd.

nieuwjaarsduik

Besparen op Texel transport

Door gebruik te maken van onze diensten bespaart u aanzienlijk op bootkosten en op hieruit voortvloeiende uren.

Veel bedrijven maken dan ook gebruik van onze diensten. Doordat we meerdere malen per dag met verschillende voertuigen naar Texel gaan, wordt uw zending meestal dezelfde dag al aangeboden op het eiland. Uiteraard kunnen wij ook uw zending afhalen. Wij hebben goede aansluitingen met onze overige transportdiensten.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?