Geconditioneerde transporten

Uw goederen gekoeld of verwarmd vervoerd

"Het verwarmd of gekoeld vervoeren van uw goederen met haccp gekeurde opleggers, distributie en FTL vrachten netjes afgeleverd bij uw klanten"
frigo transport
Beerswinkel transport
geconditioneerde transporten volgens haccp richtlijnen

Supermarkt distributie

Vanuit ons warehouse in Winkel bevoorraden wij een kleine supermarkt keten met diversen vestigingen in de regio friesland en noord-holland, tevens verzorgen wij in piektijden de aanvullende transporten voor een collega transporteur uit Oudekerk aan de Amstel, waarbij wij distributie ritten uitvoeren voor een grote supermarkt keten vanuit het distributie centrum in Velsen-noord.

city trailer
bakwagen

verwarmd en gekoeld

 Onze opleggers zijn in staat om uw geconditioneerde transporten verwarmd en gekoeld te transporteren binnen Nederland, eventuele combinatie goederen (vries en koel) kunnen wij transporteren door een scheidingswand in de opleggers. al onze koel opleggers en bakwagens zijn voorzien van een laadklep waardoor wij ook zendingen kunnen lossen zonder laad/los dock.

op en overslag geconditioneerde goederen.

Door onze samenwerking met verschillende opslag bedrijven in de regio kunnen wij u goederen eventueel opslaan en verder transporteren op een ander tijdstip, verschillende vrieshuizen en koelhuizen staan in overleg tot uw beschikking.

tevens zijn er mogelijkheden om het orderpicken op die locaties te verzorgen.

vrieshuis medemblik
geconditioneerde op en overslag

Meer informatie ?

Wenst u meer informatie naar aanleiding van het bovenstaande ?