Buitenmaatse transporten

Gespecialiseerde transporten van uw bedrijf naar uw klant met meeneemheftruck

"Leveringen aan huis van buitenmaatse goederen is een van onze specialisaties, maar helaas is niet elke levering tot aan de deur mogelijk, hierin zoeken wij altijd in samenspraak met u de juiste oplossing"
Beerswinkel Transport
buitenmaatse transporten naar de eindgebruiker

Buitenmaats met de meeneemheftruck Businness to Costumer

Het leveren van producten met buitenmaatse maten vraagt veel van de chauffeur en het materiaal. Dit is de reden waarom wij met voertuigen van diverse afmetingen door heel Nederland rijden om uw zending op de juiste wijze bij uw klant af te leveren.

Wij hebben niet alleen gestuurde trailers in verschillende lengtes, maar er staan ook 2 bakwagens tot de beschikking om elke levering te voltooien.

Helaas is het niet overal mogelijk om af te leveren. Wij zullen niet snel zeggen dat iets niet kan en zoeken samen met u naar de juiste oplossing om uw producten toch bij uw klant te bezorgen.

King-lift
Meeneemheftruck distributie
Bezorg afspraken en track met trace

Uw klanten onze zorg

Onze klantenservice maakt leverafspraken met uw klanten. Hierdoor verliest u geen tijd met het bellen van klanten, maken van leverafspraken en het inplannen van uw zendingen.

Wij versturen een track en trace naar uw klanten die wij volledig kunnen aanpassen aan uw huisstijl.

Het grote voordeel is dat u zelf geen tijd verliest door zelf alle leveringsvragen te moeten beantwoorden. Via e-mail, whatsapp en telefoon kunnen wij de vragen van uw klanten opvangen omtrent de levering van hun bestelling.

Uw goederen gecombineerd vervoerd

Dagelijks verladen wij onze voertuigen zelfstandig op ons terrein.

Uw goederen worden door ons opgehaald bij uw bedrijf en verladen op de transporten die dagelijks ingepland worden. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw logistieke processen. Wij verzorgen uw transport en u focust zich op uw bedrijf !

combinatie transporten
beter voor het milieu en kosten besparend

Informeer naar de mogelijkheden

wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen ?