Tel: +31 (0)224 541 541

HomeOver Ons

Over ons

Beers Winkel is een familiebedrijf met een vervoersgeschiedenis die meer dan 100 jaar terug gaat in de tijd. Wij zijn een logistieke dienstverlener die denkt in mogelijkheden. Vanuit Winkel, gelegen in de driehoek Alkmaar, Hoorn en Schagen verzorgen wij uw transport in Nederland en West-Europa. Vanuit Den Helder, als VTB Texel en van der Eijk Den Helder, verzorgen wij ook al ruim dertig jaar meerdere malen per dag alle transporten van en naar het eiland Texel en mogen ons daarom met trots “De Texelvervoerder” van Nederland noemen. Sinds februari 2021 zijn wij ook FSSC22000 gecertificeerd!

Met een modern wagenpark van vijftig ton’s luchtgeveerde combinaties, geïsoleerde, verwarmde en gekoelde wagens tot transport met meeneembare heftruck maken dat wij voor u elk transport kunnen uitvoeren. Onze medewerkers beschikken over de specialistische kennis van het hedendaags transport.

Onze vrachtwagens zijn uitgevoerd met een GPS routesysteem en duidelijk traceerbaar in geheel Europa. In ons online orderportaal kunt u uw zendingen volgen en de status van aflevering bekijken. Ontvangers worden door middel van een track en trace link geïnformeerd over de aflevering van hun bestelling.

Beers Warehousing beschikt over een distributiecentrum van 6.000 m2. Vanuit deze locatie verzorgen wij de distributie van uw goederen, B-to-B , B-to-C en C-to-C door de hele Benelux. Beers Warehousing is in combinatie met Beers Transport de totaal oplossing voor uw logistieke vraagstukken.

Heeft u een webshop en kost  het logistieke proces u veel tijd en geld? Uitbesteden van uw logistiek aan Beers is dan serieus het overwegen waard. U kunt zich volledig richten op uw specialisme: uw klanten, uw webshop en uw producten. Het logistieke vak is óns specialisme.

Wij kunnen door onze ervaring, het juiste materiaal en onze vakbekwame medewerkers elk transport voor u snel, veilig en efficiënt verzorgen. Tevens beschikken wij over uitgebreide opslagloodsen om uw goederen schoon, veilig en netjes op te slaan en uw voorraad geautomatiseerd te beheren.